Ανακοινώσεις Συνεδρίου Μαρτίου 2015

-Για να δείτε σε ποιους, από όσους παρακολούθησαν το Συνέδριο της 14ης και 15ης Μαρτίου 2015, εστάλησαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης πατήστε εδώ.

-Για το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ.

αιρετισμοί και κεντρικές ομιλίες του Πανελλήνιου Συνεδρίου «Καλές πρακτικές και καινοτομία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»:
Δημήτρης Χασάπης, Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΠΑΙΘ  http://youtu.be/msonoBJ7woM, Γιώργος Μπαγάκης, Καθηγητής Παν. Πελοποννήσου,  http://youtu.be/F8D5A2mEU-U, Βασίλης Δημητρόπουλος, Πρόεδρος ΠΑΠΕΔΕ  http://youtu.be/C5rHiBld4eo,
Θανάσης Τζιμογιάννης, Καθηγητής Παν. Πελοποννήσου http://youtu.be/C4gxo_IuUbw, Κώστας Αγγελάκος, Αναπλ. Καθηγητής Ιονίου Πανεπ.  http://youtu.be/y0TQLGAgMTI, Θεοδόσης Τάσιος, Καθηγητής Ε.Μ.Π.   http://youtu.be/emKC5sWUdLk. και για να δείτε το κείμενο της ομιλίας του πατήστε εδώ.

Για να διευκολυνθεί η πρόσβασή σας στο χώρο του Συνεδρίου, το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στο Κολλέγιο Αθηνών -Κολλέγιο Ψυχικού, είτε έρχεστε αεροπορικώς είτε οδικώς, παρακαλούμε εκτυπώστε και πάρτε μαζί σας τις οδηγίες πρόσβασης

Οι εγγραφές στη Γραμματεία για όποιους έχουν συμπληρώσει τη φόρμα παρακολούθησης, μπορούν να γίνονται οποιαδήποτε ώρα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, έξω από την Αίθουσα Χωρέμη (στο μεσοπάτωμα). Εξυπακούεται ότι οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν όποια εισήγηση θέλουν. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από το Συνέδριο.

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που έχουν δηλωθεί. Ταυτόχρονα, για λόγους εγκυρότητας, τα ονόματα όσων παρακολούθησαν θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΠΑ.Π.Ε.Δ.Ε.

– Ενημέρωση για τους Εισηγητές του Συνεδρίου, πατήστε εδώ.

2η  Ανακοίνωση για το Συνέδριο του Μαρτίου 2015

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο αλλά και όσοι από τους εισηγητές του Συνεδρίου ενδιαφέρονται να δημοσιευθούν οι εργασίες τους, παρακαλούνται να διαβάσουν τη 2η Ανακοίνωση εδώ.

Προσοχή!  Όσοι συμπληρώνουν τη φόρμα παρακολούθησης του Συνεδρίου, αρκεί να πατήσουν, στο κάτω αριστερό μέρος, το γαλάζιο πλαίσιο Υποβολή μία φορά. Η δήλωση καταγράφεται αυτόματα από το σύστημα. Η δεύτερη φορά υποβολής της φόρμας είναι περιττή.

1η  Ανακοίνωση για το Συνέδριο του Μαρτίου 2015

Η Πανελλήνια Παιδαγωγική Εταιρεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΑ.Π.Ε.Δ.Ε) και το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα «Κολλέγιο Αθηνών- Κολλέγιο Ψυχικού», σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα:
«ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».
Το Συνέδριο, με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή, θα πραγματοποιηθεί στο Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού, το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.
Αποστολή προτάσεων για εισηγήσεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2015.
Για να δείτε το αντικείμενο του συνεδρίου, τους ενδεικτικούς άξονες, τον τρόπο υποβολής εργασιών και δημοσίευσή τους  πατήστε  εδώ.

Βλέπε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις  εδώ

1 thoughts on “Ανακοινώσεις Συνεδρίου Μαρτίου 2015

  1. Παράθεμα: Αποστολή βεβαιώσεων | ΠΑ.Π.Ε.Δ.Ε.

Σχολιάστε