Συχνές ερωτήσεις- απαντήσεις

  • Εάν μία εργασία την παρουσιάσουν περισσότεροι από ένας μπορούν να σημειώσουν στα αντίστοιχα πεδία της φόρμας αποστολής (επώνυμο, όνομα, ειδικότητα κ.λπ.) τα ατομικά τους στοιχεία διατηρώντας στα πεδία αυτά την ίδια σειρά αναγραφής χωρισμένα με κόμμα. (Π.χ. αν είναι δύο εισηγητές οι Αγγελόπουλος Άγγελος και Λαμπρόπουλος Λάμπρος, στο πεδίο Επώνυμο θα γράψουν: Αγγελόπουλος, Λαμπρόπουλος και στο πεδίο Όνομα θα γράψουν: Άγγελος, Λάμπρος).
  • Οι εισηγητές, στην παράθεση της περίληψης (μέχρι 300 λέξεις), στην πρώτη γραμμή να γράφουν τη θέση που υπηρετούν (π.χ. Φιλόλογος 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Α΄ Αθήνας, Επίκουρος καθηγητής Παν. Αθηνών). Επίσης, να εστιάζονται στην πρόταση που θα παρουσιάσουν, περιορίζοντας κατά πολύ τις θεωρητικές εισαγωγές. Επιπλέον, επειδή η περίληψη, εφόσον εγκριθεί η πρόταση, θα αναρτηθεί αυτούσια, να είναι γλωσσικά και ορθογραφικά ελεγμένη με ομοιόμορφη γραμματοσειρά.
  • Κάθε εισηγητής μπορεί να υποβάλει μόνο μία εργασία. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις γίνονται δεκτές και δύο.
  • Η εργασία θα περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα του εισηγητή, την κατηγορία της καλής πρακτικής, τον τίτλο και μια σύντομη περίληψη, μέχρι 300 λέξεις. (Βλέπε τη φόρμα αποστολής προτάσεων).
  • Η επιλογή των εργασιών θα γίνει από την Επιστημονική Επιτροπή, τόσο για την ακαδημαϊκή τους επάρκεια όσο και για την πρακτική τους σημαντικότητα στα σχολεία. Κριτήρια για την έγκριση των εισηγήσεων θα είναι η πρωτοτυπία της πρότασης και η πρακτική της αξία.
  • Η παράθεση βιβλιογραφίας δεν είναι απαραίτητη (και αν μπεί να είναι ελάχιστη).
  • Η φόρμα υποβολής δηλώσεων για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα ανοίξει όταν αναρτηθεί το Πρόγραμμα του Συνεδρίου (αρχές Φεβρουαρίου 2015).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s