Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις

  • 27.10.15 Οι εγγραφές στη Γραμματεία για όποιους έχουν συμπληρώσει τη φόρμα παρακολούθησης, μπορούν να γίνονται οποιαδήποτε ώρα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Εξυπακούεται ότι οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν όποια εισήγηση θέλουν. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από το Συνέδριο.
  • 27.10.15Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που έχουν δηλωθεί. Ταυτόχρονα, για λόγους εγκυρότητας, τα ονόματα όσων παρακολούθησαν θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΠΑ.Π.Ε.Δ.Ε.
  • Κάθε εισηγητής μπορεί να υποβάλει μόνο μία εργασία.
  • Εάν μία εργασία την παρουσιάσουν δύο εισηγητές μπορούν να σημειώσουν στα αντίστοιχα πεδία της φόρμας αποστολής (επώνυμο, όνομα, ιδιότητα) τα ατομικά τους στοιχεία διατηρώντας στα πεδία αυτά την ίδια σειρά αναγραφής χωρισμένα με κόμμα. (Π.χ. αν είναι δύο εισηγητές οι Αγγελόπουλος Άγγελος και Λαμπρόπουλος Λάμπρος, στο πεδίο Επώνυμο θα γράψουν: Αγγελόπουλος, Λαμπρόπουλος και στο πεδίο Όνομα θα γράψουν: Άγγελος, Λάμπρος).
  • Οι εισηγητές, στην παράθεση της περίληψης (μέχρι 300 λέξεις), στην πρώτη γραμμή να γράφουν τα ονοματεπώνυμά τους και στη δεύτερη γραμμή την ιδιότητα και τα στοιχεία υπηρεσίας τους (π.χ. Φιλόλογος 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Α΄ Αθήνας, Επίκουρος καθηγητής Παν. Αθηνών). Επίσης, να εστιάζονται στην πρόταση που θα παρουσιάσουν, περιορίζοντας κατά πολύ τις θεωρητικές εισαγωγές. Επιπλέον, επειδή η περίληψη, εφόσον εγκριθεί η πρόταση, θα αναρτηθεί αυτούσια, να είναι γλωσσικά και ορθογραφικά ελεγμένη με ομοιόμορφη γραμματοσειρά.
  • Η παράθεση βιβλιογραφίας δεν είναι απαραίτητη (και αν μπει να είναι ελάχιστη).

Σχολιάστε