Σεμινάριο αξιολόγησης γραπτών Γλώσσας και Λογοτεχνίας

2020Ο αριθμός όσων δηλώσατε συμμετοχή υπερέβη τους 350. Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας. Είμαστε αναγκασμένοι όμως, να τροποποιήσουμε τον προγραμματισμό και να οργανώσουμε δύο συναντήσεις, για να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων.

Στην 1η επιμορφωτική συνάντηση θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί που προέρχονται από σχολεία της επαρχίας, οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που συνεργάστηκαν κατά την προετοιμασία της ημερίδας (Σεμιναρίου) καθώς και όσοι δήλωσαν συμμετοχή με χρονική προτεραιότητα. Η συνάντηση θα γίνει, όπως έχει ανακοινωθεί, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο 1ο Γενικό Λύκειο Παπάγου (Οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα ενημερωθούν ατομικά στα emails που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους).

Στη 2η ημερίδα (Σεμινάριο),  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο ΑΘηνών (Αμπελόκηποι) το Σάββατο 7 Μαρτίου με την ίδια διάρθρωση δράσεων, θα συμμετάσχουν όλοι οι υπόλοιποι αιτηθέντες. Αναγκαστήκαμε να εξαιρέσουμε μόνο τους συναδέλφους που εργάζονται σε Γυμνάσια.

Παρακαλούμε, επίσης, να έχετε μαζί σας τις ρουμπρίκες αξιολόγησης που περιέχονται στο Πρόγραμμα Σπουδών της Γ΄ Λυκείου σχετικά με τα θέματα Α, Γ και Δ των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στο  https://papede.files.wordpress.com/2020/01/programma-imeridas-papagou_22.pdf

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s