Διαγωνισμός Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση προσκαλεί και φέτος εσάς και τους μαθητές σας να συμμετάσχετε στον 4ο Διαγωνισμό Γρίφων Μαθηματικών και Λογικής που διοργανώνεται στο Σχολείο μας στις 28 Μαρτίου 2020 με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αρ. έγκρισης Φ15/ 159674/Δ2) και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που  θέλουν να εξασκήσουν τη μαθηματική και λογική τους σκέψη και να δοκιμαστούν στην επίλυση  απλών και σύνθετων γρίφων.

Οι μαθητές διαγωνίζονται ανά βαθμίδα (Γυμνάσιο & Λύκειο) σε ομάδες των τριών. Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν, θα δοθούν δε σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε το ενδεικτικό πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής και τους κανόνες του διαγωνισμού. Ο φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε μια μέρα μετά από αίτημα αρκετών σχολείων. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και ενδεικτικά θέματα προηγούμενων διαγωνισμών μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα μας  https://anagennisi.edu.gr/diagonismos-grifwn-mathimatikwn-kai-logikis/

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά εγγραφή στον διαγωνισμό. https://forms.gle/HsRkGn8gB9QwixjL8

Καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η 6η Μαρτίου 2020.

Λάττας Κωνσταντίνος, Μαθηματικός, Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s