Επιστολική ψήφος

Όποιοι διαμένουν στην Επαρχία ή στο Εξωτερικό ή την ημέρα των εκλογών αδυνατούν να προσέλθουν  στο Εκλογικό Κέντρο (Έλλης 3 – Χαλάνδρι) μπορούν να ψηφίσουν με επιστολή.

Σε αυτή την περίπτωση εκτυπώνουν και σταυροδοτούν  το ψηφοδέλτιο  χωρίς να αντιγράψουν πάνω του ονοματεπώνυμο ή άλλη ένδειξη και το κλείνουν μέσα σε αδιαφανή φάκελο. Τον φάκελο αυτό μαζί με φωτοτυπία κατάθεσης της συνδρομής 2016 (5 ευρώ) τοποθετούν σε άλλο φάκελο, που στέλνουν ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση:

Πανελλήνια Παιδαγωγική Εταιρεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
(Εφορευτική Επιτροπή)
Post Restante
Κεντρικό Ταχυδρομείο Αθήνας Αττικής
Αιόλου 100, Τ.Κ. 10200

Σημείωση:

  1. Εναλλακτικά της κατάθεσης πληρωμής της συνδρομής 2016, μπορείτε να βάλετε απλή φωτοτυπία ταυτότητας (γιατί μέσω της Τραπέζης έχουμε τα ονόματα των καταθετών). Στον εξωτερικό φάκελο μπορείτε να βάλετε όνομα αποστολέα.
  2. Η κατάθεση της συνδρομής γίνεται στον Αριθμό Λογαριασμού Ταμιευτηρίου της Τράπεζας Πειραιώς 5010-075463-476  ή  IBAN GR53 0172 0100 0050 1007 5463 476. (Συνιστάται η κατάθεση να γίνεται, είτε επιτόπου σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, είτε με μεταφορά από λογαριασμό σας που έχετε ήδη στην Τράπεζα Πειραιώς).
  3. Να λάβετε πρόνοια η επιστολή σας να φθάσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαρτίου. (Συνιστάται να την ταχυδρομήσετε τουλάχιστον 5 ημέρες πριν. Έξοδα γραμματοσήμου για το εσωτερικό 72 λεπτά του ευρώ).
  4. Για διευκόλυνση της διαδικασίας και σχετική αναζήτηση στο Ταχυδρομείο παρακαλούμε ενημερώστε  σχετικά στο 4papede@gmail.com ή στο τηλ. 6974101899.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s